×
Legal Info

When you visit any website, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of 'cookies'. This information, which might be about you, your preferences, or your internet device (computer, tablet or mobile), is mostly used to make the site work as you expect it to. You can find out more about how we use cookies on this site, and prevent the setting of non-essential cookies, by clicking on the different category headings below. However, if you do this then it may impact your experience of the site and the services we are able to offer.

LAMA PER TAGLIERINA CM.15

€31.00
No tax
Coltello a lama calda 150 W fino a 500 gradi in pochi secondi. Ideale per tagliare e modellare polistirolo professionalmente in tutti gli ambiti lavorativi. Fornito in valigetta con spazzola e 2 lame da 150 mm. = lama mm 150



Disponibile in 72h
Reference: 378.985.12100
Quantity

  • Security policy Security policy
  • Delivery policy Delivery policy
  • Return policy Return policy

Guarantee safe & secure checkout

TAGLIERINA A CALDO
378.985.12100

Click here to leave a review

16 other products in the same category:

-

TAGLIERINA A CALDO 150 W

€133.28
Coltello a lama calda 150 W fino a 500 gradi in pochi secondi. Ideale per tagliare e modellare polistirolo professionalmente in tutti gli ambiti lavorativi. Fornito in valigetta con spazzola e 2 lame da 150 mm.



Disponibile in 72h
-

PISTOLA TERM. HG2320E 2300W

€252.46
Potenza 2300 W. Interruttore 2 livelli di portata e temperatura dell'aria (150 e 250 l/min - 50 gradi C) - (250 e 500 l/min - da 50 a 650 gradi C). Visualizzazione temperatura e giri su display LCD con regolazione continua. Tasto selezione di 4 programmi preimpostati modificabili. Livello freddo per un rapido cambio ugello. Peso gr 890



Disponibile in 72h
Impugnatura ininfiammabile e anticalore. Corpo in ottone pressofuso e molla a compressione isolata.

Specifiche

diametro elettrodi mm/sezione cavi mm2 = 3,2-5/35-50

Disponibile in 72h

This website collects personal data and stores cookies. Click here